at Heart startede i 2019 med en fokus på at arbejde med små, kvalitetsorienterede producenter. Som navnet antyder arbejder vi kun med vine og producenter, som står vores hjerte nær. Vi udvælger vine med smagsløgene og med hjertet og besøger vores producenter flere gange om året, samtidig med at vi søger at finde flere passionerede producenter.

Vores producenter er mindre, familieejede vingårde, der laver små mængder vin af høj kvalitet. Derfor hører de også til blandt de bedste i deres respektive områder. Wine at Heart er et lille vinfirma og vi kan derfor tillade os udelukkende at arbejde med producenter, der er mindst lige så kvalitetsorienterede som os.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Vi arbejder målrettet på at arbejde med eksisterende producenter og finde nye stjerner, inden de bliver berømte.

Køb af vinene sker ved henvendelse på email eller telefon. Vinene tilbydes normalt til faste enkeltflaskepriser. Vi ønsker ikke kunstigt høje priser ved køb af enkeltflasker for at kunne lokke med særlige rabatter ved køb af større mængder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1621091460199{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}” el_class=”gg-force-background-bottom-no-cover”][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Er du 18 år eller ældre?